• Demonstratie Dansclub 2000 - Schilde

  Met een jaartje vertragen zijn we dan vandaag toch gaan optreden in Dansclub 2000 in Schilde. Vorig jaar waren we ook al gevraagd om hun Sinterklaas-oefenavond op te fleuren met een demonstratie, maar toen hebben we wegens ziekte en zeer slechte weersomstandigheden deze demo moeten annuleren. Dit jaar vond er ook weer een Sinterklaas-oefenenavond plaats en had voorzitter Swa Eelen ons weer gecontacteerd. Natuurlijk lieten we dit aanbod niet schieten en aanvaarden we het graag. Deze avond trokken we dus naar Schilde om daar een ballroom en latin demo te geven.

  Na een hartelijk ontvangst door de voorzitter werden we langs een achterdeur de danszaal binnengeleid, aangezien ons optreden voor de aanwezigen een verrassing moest zijn. Nadat we onze ballroomjurken aangetrokken hadden deed Sinterklaas zijn intrede. Na een rondje in de zaal en iedereen welkom te heten werden wij bij Sinterklaas en zwarte piet gevraagd voor een kort interviewtje. We werden voorgesteld en startten daarna de ballroom demonstratie. We kregen verschrikkelijk veel applaus wat we natuurlijk super vonden. Daarna zijn we onze latin-kleding gaan aantrekken terwijl Sint en piet het publiek vermaakten met verschillende brieven en dergelijke. Na een half uurtje pauzeren voor ons was het tijd voor de latin. We waren een beetje nerveus aangezien we voor de eerste keer onze nieuwe duo latin zouden laten zien aan de mensen. Niet alles liep van een leien dakje, maar niemand heeft iets opgemerkt :-) Iedereen klapte hard mee tijdens de dansen en ze waren zeer enthousiast. Na het hele latin-gebeuren kregen we super veel applaus en zelfs een staande ovatie, echt geweldig. We kregen beiden nog een mooi presentje van de organisatie en mochten daarna samen met de Sint iedereen nog een sinterklaascadeautje geven. We hebben nog een babbeltje geslaan met enkele van de aanwezigen en zij waren allen aangenaam verrast en vonden het een geweldige avond.

  Het was een super aangename avond, met toffe mensen. We zijn blij dat we er, een jaartje na datum, toch bij dansclub 2000 zijn kunnen gaan optreden

 • Optreden Solidanza - Brussel

  Vorig jaar waren we gevraagd om een demonstratie te geven op Solidanza in Brussel en dat optreden was toen zo in de smaak gevallen bij Poll Van Assche dat hij ons dit jaar ook gevraagd heeft om een demonstratie te geven op Solidanza in de vooruit in Gent.

  Solidanza is er voor iedereen die wil dansen, ook mensen met een handicap. Elke danspas die je zet op die dag, is er eentje voor het goede doel, want de opbrengst van Solidanza gaat naar de projecten van Handicap International in het Zuiden. Iedereen is welkom en dit jaar zelfs in 3 verschillende steden, dus 3 dagen lang feest! Een geweldig initiatief, waar we dan ook graag aan deelnamen.

  Gelukkig was het weer wat beter als vorig jaar, toen het volop aan het sneeuwen was, want de trip naar Gent was redelijk lang. Eenmaal daar aangekomen gingen we de Vooruit binnen en meteen kwan die heerlijke sfeer al op ons af. Pol kwam ons verwelkomen en leidde ons naar de Loges waar we ons konden omkleden. We zijn eerst nog iets gaan drinken samen met Lucienne & Dorien en vertrokken daarna naar boven om onze ballroom jurken aan te trekken. Het eerste deel verliep van een leien dakje, iedereen was zeer enthousiast en keek zeer aandachtig. Na de ballroom was er een kleine pauze van 20 minuutjes waarin we onze latin outfits aantrokken. Ook voor de latin hadden we veel kijklustigen en kregen we achteraf een daverend applaus. Na ons optreden hebben we nog met een aantal ge�nteresseerden een babbeltje geslaan, hebben we nog wat gedronken, nog even op de dansvloer gestaan en zijn we terug richting Lommel getrokken.

  Het was wederom een gezellige dag, waarop we veel plezier beleefd hebben!

 • Deze namiddag zijn Elien en ik naar Deurne afgezakt om een demonstatratie en initatie te geven in RVT Huis VandeCruys, een woonzorgcentrum voor valide en hulpbehoevende bejaarden. Huis Vandecruys organiseert iedere week aardig wat animatie, en deze week waren wij het!

  We hadden wat moeilijkheden om het te vinden, aangezien je langs buiten helemaal niet ziet dat het om een RVT gaat, maar we waren toch nog op tijd daar! Toen we binnenkwamen zat iedereen al klaar dus wij zijn ons snel gaan omkleden zodat we aan de demo konden beginnen! We gingen zoals altijd van start met het ballroom dansen en dat vonden de bewoners zeer mooi! De jurken, de muziek, alles was geslaagd :-) Na een korte pauze kwam ook de latin nog aan bod, wat voor heel wat 'oh's en ah's' zorgden!

  Zoals afgesproken met het animatieteam zouden we na onze demonstratie nog een korte initiatie verzorgen voor de aanwezige bewoners. Ze stonden niet meteen te springen, maar we hebben toch enkele moedigen gevonden die het een keertje wilden proberen! Na een dansje waren er al meer bewoners die het ook een keertje wilden proberen en zo zorgden zij voor een geslaagde afsluiter!

 • Op zaterdag 12 november had in Tremelo de eerste nationale dansdag van de Belgische Federatie plaats. Het was een experiment met de bedoeling het sociale en recreatieve rolstoeldansen te promoten binnen de federatie. Ditmaal geen competitie en geen stress, alleen maar dansplezier: alles mag en niks moet. Meer dan 120 mensen (ook uit Walloni� en Nederland) vulden de mooie zaal van de Damiaanschool van Tremelo!

  De Keerbergse Amigo�, met op kop Mi-Rose en Roland, waren de perfecte gastheren en gastdames. De organisatie liep letterlijk en figuurlijk op wieltjes, vooral ook dankzij de vele vrijwilligers van de plaatselijke KWB en de Botermolen. De vier grotere groepen die aanwezig waren presenteerden ieder een eigen dans: de Keerbergse Amigo�s uit Vlaams-Brabant, Rolstoeldanssport Toekomst uit Limburg, Den Optimist uit West-Vlaanderen en Dansprovant uit Antwerpen. De instructeurs van de vier groepen leerden dan aan alle aanwezigen een nieuw dansje aan afgewisseld met vrij dansen. Dat alles samen maakte dat iedereen de ganse namiddag kon dansen, perfect in goede banen geleid door Lucienne Swinnen. Halverwege zorgde Roland met zijn ploeg voor pannenkoeken. Ongelofelijk hoe ze het klaarspeelden om op 15 minuten de hele zaal te voorzien van warme pannenkoeken �� volont�.

  Meerdere schepenen �n de burgemeester waren aanwezig en deelden een gedenkmedaille uit aan iedereen die had deelgenomen. Op het einde van deze fantastische dag waren er nog enkel opgewekte mensen en blije gezichten!!

 • Voor de 5de maal op rij werd er in Venlo weer een wedstrijd georganiseerd: Venlo Danst Grenzeloos! Dit jaar was het niet enkel een gewone wedstrijd, maar werd er ook gestreden voor de BeNeLux-titels 2011. Alle reeksen werden gedanst, maar iedereen mocht maximaal in 2 reeksen deelnemen! Elien en ik hebben hierdoor gekozen om deel te nemen in de duo latin en de combi latin.

  We zijn het niet gewoon, maar vandaag mochten wij de wedstrijd openen met het combi-dansen. We namen deel in de hoofdklasse B combi 2 latin, en streden daar om de BeNeLux titel tegen Kimberly en Rosanne. De eerste ronde viel niet zo mee, veel fouten, een aantal choreo's weg, maar het was wel gezellig. Direct daarna moesten we terug de vloer op om de duo latin te dansen in de hoofdklasse B. Hier waren we met 4 paren, maar ook hier verliep niet alles zoals we het gewild hadden, maar er kwam nog een finale aan!

  Tijdens de herkansingen hadden Elien en ik onze 2e finale in beide reeksen en hier ging alles gelukkig al een stukje beter! In de combi verliep het al wat beter, maar hadden we direct door dat Kimberly en Rosanne met de titel zouden gaan lopen en dit werd tijdens de prijsuitreiking ook bevestigd: wij behaalden de zilveren medaille en Kimberly en Rosanne werden verdiend BeNeLux kampioen! In de duo verliep alles tijdens de tweede ronde wel een stuk beter en gingen we met een goed gevoel van de vloer af! In deze reeks mochten we dan ook de BeNeLux mee naar huis nemen en behaalden we de eerste plaats!

  Ook de andere dansers van Rolstoeldanssport Toekomst hadden het goed gedaan.
  Heidi en Klaartje werden 4e in de D-klasse combi 1
  Klaartje en Greet werden 1e in de D-klasse duo 1 en dat tijdens hun eerste wedstrijd
  Stephi was jammer genoeg ziek waardoor zij & Cindy niet konden deelnemen
  Silke en Frauke werden Belgisch kampioen in de A-klasse duo 2 latin en Benelux Kampioen in zowel de A-klasse duo latin als combi latin.
  Sander en Sofie behaalden een tweede plaats in A-klasse duo 2 standaard en duo 2 latin

 • Na Malta vorig jaar hebben we ook dit jaar weer een internationale wedstrijd uitgekozen en dat is de International Danube Cup in Bratislava geworden. Ook dit maal hebben we lang uitgekeken naar de reis!

  We zijn vrijdag vertrokken en zijn maandagochtend weer terug gekomen! De wedstrijd was op zaterdagavond, een heel mooie wedstrijd waarop we goede resultaten gehaald hebben:
  Duo latin: 1e plaats
  Duo standaard: 1e plaats
  Top klasse combi latin: 5e plaats
  Top klasse combi standaard: 3e plaats
  Ook Sander en Sofie gingen weer mee en behaalden prachtige resultaten: een 2e plaats in de duo standaard en een 3e plaats in de duo latin!

  De dagen dat er geen wedstrijd was hebben we enkele uitstapjes gedaan en Bratislava bezocht, een heel mooie stad!

 • De eerste wedstrijd van het seizoen is weer achter de rug: de Paragames in Breda. De Paragames worden tweejaarlijks georganiseerd en is een sportevenement in Breda voor mensen met een lichamelijke handicap. Het is een vierdaags top- en breedtesportevenement dat dit jaar plaats vindt op 6, 7, 8 en 9 oktober 2011.

  Het was voor het eerst dat het rolstoeldansen vertegenwoordigd werd op de Paragames! Renate had haar dansschool, Tiggelman 1-2 Dance, ter beschikking gesteld van dit evenement. Voormiddag stonden er verschillende workshops op het programma (Hiphop door Leona Pellen, Bachata door Jef Boudewijns en tot slot een workshop country en line-dance). Rond 12h30 was er een pauze voorzien en was er vrij dansen waarbij de geleerde dansjes nogmaals konden worden ingeoefend! Om 13h30 begon de demonstratiewedstrijd, waaraan amateur en hoofdklasse paren konden meedoen! Er stonden een open reeks duo latin en een open reeks combi standaard op het programma. Elien en ik deden mee in beide categori�n! Er werd gestart met het combi-dansen, hieraan deden 6 koppels mee. Naast 3 selectie-paren (hoofdklasse A), waren er ook nog 2 amateursparen (A-klasse), waaronder Silke & Frauke en wij dan natuurlijk als hoofdklasse B paar! De jury mocht eerst met alle paren kennis maken in 30 seconden Engelse Wals. Daarna werd er voor punten gedanst en moesten we achtereenvolgens een Engelse wals, Tango, Weense Wals en quickstep dansen! Voor Elien en mij een redelijke opgave aangezien we sinds Cuijk eigenlijk al geen combi meer gedanst hadden. We zijn constant bezig geweest met het duo-dansen en de combi is even op een lager pitje gezet. Daarna was er een demonstratie en konden wij ons omkleden voor de duo latin. Hier hadden we wel redelijk voor getrained, maar aangezien de nieuwe choreo's er nog niet goed genoeg inzaten voor een wedstrijd zijn we toch maar overgeschakeld op onze oude choreo's wat toch weer wel een aanpassing vergde! Maar al bij al ging alles vlotjes!

  Na een tweede demonstratie was er de tweede finale van de duo latin en ook hier ging het weer redelijk goed en we waren tevreden over onze prestatie. Na wat vrij dansen (omkleedtijd voor ons) was er ook de tweede ronde van de combi standaard. Ook dit maal voelden we dat we training misten, maar al bij al viel het nog mee en we waren redelijk tevreden! Nadat de punten geteld waren was het de prijsuitreiking! Eerst kregen de deelnemers van de workshops een medaille mee naar huis, een tof aandenken en toen was het de beurt aan het duo-dansen. Hier mochten we de grootste beker mee naar huis nemen, aangezien we de eerste plaats behaalden! In het combi-dansen was het een stukje spannender! Van de 6 koppels werden we uiteindelijk 4e, achter de 3 selectieparen! We waren zeer tevreden met dit resultaat, zeker aangezien we het niet verwacht hadden!

  Nu nog 2 weekjes hard trainen voor Bratislava!

 • Naar jaarlijkse gewoonte worden de kampioenen van de stad Lommel 1 x per jaar door de stad gehuldigd! Dit jaar vond deze huldiging plaats op 7 oktober in het cultureel centrum van Lommel. Aangezien wij zowel Belgisch als Benelux kampioen geworden zijn werden ook wij op het podium geroepen en kregen we een aandenken van de stad, een mooie rugzak!

 • Vandaag zijn we naar Mortsel afgezakt voor een training met Wim Gevaert! We zijn bezig met onze duo latin volledig up-to-date te brengen en na een basischoreo van de samba en de cha cha gemaakt te hebben, hebben we bij Wim aangebeld voor wat afwerking! Aangezien het twee weken geleden was sinds de laatste training waren we eerst nog wat gaan trainen in Bonheiden, zodat de choreo er goed in zat.

  In Mortsel ging alles super! Het was een zeer aangename les waar we veel hebben bijgeleerd. Wim heeft wat pittige elementen in onze choreo's gebracht, maar er is nog wel wat werk aan! Er zitten een aantal co�rdinatie-bewegingen in die we nog wel enkele malen mogen herhalen voor ze wedstrijd-klaar zijn :-) Donderdag trainen we al weer met Lucienne, lekker snel zodat alles nog vers in't geheugen zit en we er verder aan kunnen werken!

 • Goed nieuws vandaag: Greet is afgestudeerd!! Na 6 jaar studeren in Leuven heeft zij haar studies Biochemie vervolledigd en is vanaf vandaag Master of Science in Biochemie en Biotechnologie.

  Na een weekje vakantie van Greet en Aziz naar Itali�, vliegen we er vanaf deze week ook terug in met het trainen! Vanaf nu trainen we door de week, aangezien de weekenden steeds overvol zitten. Doordat de studies afgerond zijn is dit nu ook mogelijk en kan je ons dus elke donderdag in de danszaal vinden!

 • Vandaag trokken wij naar het verre Passendaele om een verassingsoptreden te geven op de 30e verjaardag van Ingmar. De vader van Ingmar is een collega van Elien bij KVG en zo zijn ze bij ons terecht gekomen! Ingmar is dol op muziek en dansen en daarom wilden zijn familie hem graag verassen met een dansoptreden van ons.

  Het feest vond plaats op een prachtige locatie, de oude kaasmakerij. Na een receptie op het terras mochten we aansluiten aan het BBQ-buffet. Nadat iedereen zijn buikje vol had was het de beurt aan ons om iedereen te verrassen. In een eerste gedeelte van de demonstratie toonden we het ballroomdansen aan de aanwezigen! Door de beperkte plaats kwam enkel het combi-dansen aan bod, maar aan de reacties te horen achteraf was het wel zeer geslaagd. Terwijl wij onze andere kleding aantrokken was er nog een optreden voorzien van Ingmar zijn broer die samen met zijn vriendin een komische act in elkaar gestoken hadden. Na 10-minuutes latin-dansen sloten wij ons 2e deel af door Ingmar mee op de dansvloer te vragen! Hij was superblij en genoot met volle teugen van het dansen. We hebben dan met behulp van de polonaise de andere aanwezigen de danslvoer op gekregen en zo voor een toffe (dans)afsluiter van het feest gezorgd!

  We hopen dat Ingmar genoten heeft van zijn dag!! Wij vonden het in alle geval super!

 • Gisteren was het redelijk laat na de demonstratie en vandaag was het redelijk vroeg! We moesten namelijk op tijd uit de veren om naar Mortsel te trekken voor de freestyle wedstrijd. Elien & ik deden zelf wel niet mee, maar de recreatieve groep trok wel met een choreografie naar de wedstrijd. Gisteren op de 'generale repetitie' in Ham verliep alles goed en dat was ook vandaag het geval. De nieuwe kleding zag er mooi uit op de vloer en ook de figuren kwamen zeer goed over. Na de eerste ronde werd er hier en daar nog wat bijgestuurd, waardoor de tweede ronde zelfs nog beter gedanst werd. Niet alleen de groep nam deel, maar ook Silke & Frauke hadden een individuele choreografie waarbij gedanst werd op het nummer 'Music' van Sylver en waar een combinatie van duo en latin dansen werd getoond! Zij hadden de moeilijke opdracht om de wedstrijd te openen, maar alles verliep super en ze hadden het publiek snel mee! Uniek ook was de wedstrijd solo-dansen, waar iedereen op zich op een onaangekondigd nummer een choreografie moet uitvoeren!

  Na de 2 rondes en een prachtige demonstratie van Alex & Jaqueline werden de prijzen bekend gemaakt. Bij de groepen behaalde we een goede tweede plaats, na de Swingende Wielen Woerden! Een plaats om trots op te zijn, hoewel er bij sommige toch een kleine teleurstelling te merken. Ook Silke & Frauke mochten de zilvere medaille mee naar huis nemen! In de nieuwe categorie 'Solo-dansen' ging Rolstoeldanssport Toekomst ook met medailles naar huis: Stephi behaalde de eerste plaats, Greet een tweede plaats & Cindy een derde plaats! Een geslaagde dag dus!!

 • Na nog een training in de namiddag trokken we 's avonds naar Ham om daar een optreden te geven op het ledenfeest van de Hamse Dansklub. Het ontvangst was er geweldig: we kregen een immense zaal om ons om te kleden en er waren broodjes en drank voorzien! Super toch om zo ontvangen te worden! Ook hier werd onze demonstratie opgedeeld in 2 delen, waarbij ook hier eerst het stijldansen aan bod kwam. Aangezien we in een dansschool optreden hadden we dit deel wat uitgebreid, zo konden de debutanten uitgebreid dansen en werd daarna een stapje hoger gegaan met de amateurs & hoofdklasse. Tussen de twee optredens was voldoende tijd om ons om te kleden en nog even naar de andere demonstaties te kijken. Een dik uur later kwam het freestyle dansen dan aan bod, waarbij we openden met 'I feel so hot'. Daarna hielden silke & Frauke een generale repetitie voor de freestyle wedstrijd van de dag erna met hun freestyle dans 'Music'. Het was voor iedereen, zelfs voor de groep een primeur! Als laatste werd de dans die we morgen op de freestyle wedstrijd zullen brengen 'Shaggy - I wanna' gedanst. Alles verliep geslaagd en we gaan met vol vertrouwen naar de wedstrijd morgen.

  Ook na onze demonstratie waren er nog enkele andere optredens waar we nog naar gekeken hebben en we hebben nog een praatje geslaan met enkele oude bekenden die we toevallig tegen het lijf gelopen waren daar! Een geslaagde avond met andere woorden!

 • Dit jaar waren we gevraagd om samen met Rolstoeldansport Toekomst een demonstratie rolstoeldansen te geven op de opendeurdag van het sporta centrum in Tongerlo. Er stond een groot podium waar we 2 keer 15 minuten mochten optreden. Op zo'n podium optreden vraag natuurlijk altijd wat aanpassing aangezien de vloer nooit 100% gelijk loopt, maar alles is vlot verlopen! In het eerste deel werd het stijldansen aan het publiek getoond en in een tweede deel brachten we de freestyle dansen. Het publiek was enthousiast en achteraf hebben we veel positieve reacties gekregen! Het was een toffe dag en een hele ervaring om voor zoveel mensen op te treden!

 • Zaterdag 23 april 2011
  Naar jaarlijkse gewoonte trekken we tijdens het paasweekend naar Nederland om daar deel te nemen aan het Nederlands kampioenschap en World Cup rolstoeldansen! Ook dit jaar was het niet anders en vertrokken we zaterdagmorgen voor een weekend richting Cuijk. De eerste dag stond er voor ons ballroom op het programma. Nadat we ons 's morgens thuis al een bruin kleurtje hadden gegeven en onze make-up hadden aangebracht, moesten we in de zaal enkel nog ons kleed aantrekken en even indansen. De hoofdklasse duo stond al als 5e reeks geprogrammeerd en alles verliep vlot. Het was duidelijk dat we onze stoelen veel beter onder de knie hadden dan op het BK, waardoor alles er vlotter uitzag. De tweede finale werd al snel na de eerste gedanst, waardoor er namiddag enkel nog combi-dansen op het programma stond. Hier hadden we wel wat meer zenuwen voor, er stonden namelijk sterke tegenstanders bij ons op de vloer, maar ook hier verliep alles zoals verwacht. De wedstrijd zaterdag had een enorm groot aantal deelnemers, waardoor de wedstrijd pas omstreeks 18h30 gedaan was! Wij mochten de eerste dag geslaagd afsluiten met een gouden medaille in de hoofdklasse duo 2 standaard, en een bronzen medaille in de hoofdklasse combi 2 standaard. Volledig naar verwachting dus we waren zeer tevreden! Ook de rest van de groep had goed gedanst, sommigen vielen net naast de finales en/of halve finales, maar mochten toch zeer tevreden zijn. Silke en Frauke grepen in de combi debutanten ook net naast de gouden medaille, maar morgen nog een kans! 's avonds zijn we met zijn allen gaan eten: alle dansers zaten boven in de grote zaal en konden genieten van een koud, warm en desserten buffet. Na het eten zijn we nog even iets gaan drinken, maar we zijn op tijd ons bed in gegaan, want de volgende dag was er weer een nieuwe wedstrijddag!

  Zondag 24 april 2011
  De tweede wedstrijddag stond er latin op het programma. We moesten pas tijdens de halve finales aan de slag en hadden dus een rustige voormiddag. Eerst stond er vandaag onze combi-reeks op het programma: hoofdklasse combi 2 latin. Ook vandaag waren er weer sterke tegenstanders, maar het ging redelijk goed. Onze tweede finale was beter, en we hadden een goed gevoel om weer onze verwachting te voldoen. De duo-reeks liep helemaal vlot, de kleine veranderingen die we hadden aangebracht zagen er goed uit, de stoelen deden hun werk, meer moest het niet zijn! Tijdens de prijsuitreiking bleek dat onze verwachtingen helemaal goed waren: we gingen opnieuw naar huis met de gouden medaille in de hoofdklasse duo 2 latin en de bronzen in de hoofdklasse combi 2 latin! Ook de andere dansers van onze groep hadden super gedanst, en iedereen mocht vandaag een medaille mee naar huis nemen! 's Avonds spraken we met heel de groep af om te gaan dineren, waarna we nog de bar zijn ingedoken en een beetje gedanst hebben samen met de polen, de portugezen, brasilianen en russen! Jammer dat niet alle dansers samen in een hotel zaten, we hebben de dansers van Sloveni� gemist op de after-party! Volgend jaar komen we zeker opnieuw!

 • Het jaarlijkse Belgische kampioenschap Rolstoeldansen vond dit jaar plaats in Neupr� bij Luik. Gisterenavond startte de voorbereidingen al door naar de kapper te gaan en alle spullen klaar te zetten, de dansjurken klaar te hangen en op tijd te gaan slapen. De dag vandaag begon al vroeg, want het was een hele rit. Spijtig genoeg waren de voorbereidingen van de Waalse organisator niet optimaal waardoor de deuren pas met ongeveer 30 minuten vertraging opengingen. Maar de zaal was mooi en het vervolg van de wedstrijd verliep ook vlekkenloos. Elien en ik dansten mee in 4 categori�n: hoofdklasse duo 2 standaard, hoofdklasse duo 2 latin, hoofdklasse combi 2 standaar en hoofdklasse combi 2 latin. Vooral voor de combi-reeksen waren we redelijk zenuwachtig aangezien we niet voldoende training gehad hadden en de 2 nieuwe dansen gedeeltelijk moesten improviseren ... Gelukkig verliep alles vlot, en viel het niet zo op dat we geen choreo hadden voor de paso en de slowfox. In de duo liep alles ook van een leien dakje: de nieuwe stoelen zijn super, het was nog wel een beetje wennen, maar tegen Cuijk hebben we ze zeker volledig onder controle. Onze choreo's zijn nu soms wel een beetje traag voor onze nieuwe stoelen, maar dat is werk voor tijdens de vakantie. Ook onze nieuwe paarse Ballroomjurken waren prachtig op de vloer: BEDANKT RAINBOW!! Ook de dansers van onze groep deden allen hun uiterste best en behaalden schitterende resultaten:
  - Klaartje en Jelle: debutanten duo 1 - 4e plaats
  - Klaartje en Heidi: debutanten combi 1 - 6e plaats
  - Carine en Jelle: debutanten combi 2 - 5e plaats
  - Sofie en Dorien: debutanten combi 2 - 2e plaats
  - Silke en Frauke: debutanten combi 2 - 1e plaats + BK
  - Silke en Frauke: amateurs duo 2 standaard - 2e plaats + BK
  Ook onze resultaten waren super, we mochten 4 BELGISCHE TITELS mee naar huis nemen!! We behaalden in de 4 klassen de eerste plaats en werden daardoor ook automatisch Belgisch kampioen! Nu wordt het nog 2 weken hard trainen voor de World Cup in Cuijk eraan komt!

 • Super nieuws: vandaag zijn we onze nieuwe dansrolstoelen gaan oppikken, net op tijd voor het BK!! Ze zijn super mooi, blinken en glitteren volop, krasvrij, maar vooral super snel!! We zijn zeer tevreden met de stoelen en we willen hier eerste en vooral Peter Daems van Spronken Orthopedie bedanken voor het sponsoren van de rolstoelen en daarnaast natuurlijk ook Mario van TNS Rijen voor het maken van de stoelen! Nu wordt het deze week nog ergens een gaatje zoeken om ermee te trainen zodat we ze op het BK al kunnen gebruiken!

 • Vandaag zijn onze niewe ballroomjurken gearriveerd en ze zijn PRACHTIG! Om eerlijk te zijn, de mooiste die we tot nu toe gehad hebben!! We zijn er zeer tevreden mee en hopen dat we er mee zullen schitteren op de vloer! We willen Rainbow en Jerry van RainbowSHIU dance wear super store nogmaals bedanken voor alle steun die ze ons geven!

 • Eindelijk is het zover! We zijn naar Mario geweest van TNS Rijen en alles is opnieuw opgemeten, de kleur is bevestigd, nu wordt het 8 weekjes wachten voor ze er zijn! Hopelijk net op tijd voor het BK!

 • Ook dit jaar weer willen we iedereen een zalig kerstfeest en een gelukkig 2010 wensen! ... May the new year bring all that is dear to your heart ...